In 1995 heb ik mijn pedicurediploma behaald en startte pedicurepraktijk “Pedicure Petrix” aan huis. Na de basisopleiding heb ik me verder geschoold in andere specialisaties en technieken.

In januari 2008 heb ik samen met 46 andere pedicures in Nederland het eerste diploma medisch pedicure behaald. In juni 2015 heb ik de opleiding Geriatrisch Voetverlener afgerond.
Jarenlang ben ik actief lid geweest in de commissie Vakbekwaamheid van de landelijke branche organisatie ProVoet, in de commissie Voetverzorging van het HBA en in de Bedrijven Advies Commissie van het ROC in Arnhem.

Na 17 jaar praktijk aan huis te hebben gehad ben ik op 1 oktober 2012 gestart met een nieuwe praktijk: “Medisch Pedicurecentrum Elst” aan de Dorpsstraat 86a in Elst. Deze ruimte werd al gauw te klein en per 1 januari 2016 zijn wij verhuisd naar Dorpsstraat 88b.

In het pand bevinden zich 3 behandelruimtes. Alle drie zijn ingericht als professionele pedicure-behandelruimte. Hier werk ik samen met  Carmen de Zeeuw en Kim Fonteijn

Ik ben op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag aanwezig.